marți, iunie 11

Picnic



Pentru ca a venit vremea frumoasa - de cand o asteptam!! - ma gandesc ca putem sa ne pregatim in sfarsit de picnic. Daca dispuneti de o curte si un petic de gradina, un copacel pentru umbra si gazon cu iarba verde, nimic nu va mai opreste din pregatirea unor momente romantice printre floricele. Nu am spus ca va trebuie si floricele alaturi de copacel, iarba, curte si gradina? Ei bine, sunt necesare si acestea, asa ca daca nu le aveti natural in gradina, e bine sa le aduceti cu voi :)).



Preparatele favorite alaturi de o carte buna, vreme buna si un pic de tihna si picnicul nu poate fi decat unul reusit. Momentul zilei poate fi chiar si dis de dimineata cand inca nu si-a facut de cap caldura si cand puteti savura linistiti micul dejun in aer liber.



Daca preferati sa dormiti pana tarziu si sa faceti picnicul mai spre pranz urmat de un pic de leneveala, nu uitati sa va faceti sederea cat mai comoda cu cateva pernute, dar si mai ..racoroasa. Pe langa copacelul despre care vorbeam la inceput, cateva umbrelute vesele nu fac decat sa pasteleze decorul si sa ofere un plus de umbra.


Pentru ca un moment de siesta este mai mult decat binevenit dupa terminarea mesei, prinde nemaipoment daca instalati in apropiere un hamac pentru relaxare. Iar daca leganarea hamacului sub adierea vanticelului de vara nu va face prea mare placere ci mai degraba aduce cu ea o oarecare doza de ameteala, va propun si a doua varianta de mai jos, un pic mai ... aproape de pamant. Extra confortabil, romantic, cu un mic baldachin, tot sa te relaxezi in felul asta.

























Picnicul este un moment propice inclusiv pentru aniversari. Cateva baloane din plastic sau hartie agatate de crengile aceluiasi copacel mult amintit, cadouri si un tort delicios si ...sa inceapa petrecerea!


Daca numarul invitatilor depaseste dimensiunea unei paturi si cateva pernute pentru decor, nu abandonati inca ideea unui picnic in aer liber, ci doar ..ganditi la scara mai mare! :)



Pe langa aniversari, va mai propun un moment extrem de romantic de acomodat in cadrul unui picnic: cererea in casatorie. Cum ar fi ca printre preparatele din cosul de rachita s-ar afla si o cutiuta cu un continut necomestibil si cu sclipire ...de diamant? :)


Avand in vedere toate cele de mai sus, eu zic ca a venit momentul sa ne pregatim cu cele necesare astfel incat sa nu treaca vara pe langa noi si sa ratam anotimpul cel mai propice pentru savurarea unui picnic.

Prin urmare, punem pe lista de cumparaturi:
cos de picnic


si cateva accesorii interesante pentru acesta, cum ar fi: suport pentru frigarui pentru o mai buna vizibilitate asupra ingredientelor :)


si galetuse cu etichete pentru trecerea numelui invitatilor in care le puteti pune tacamurile si apa plata pentru a nu le incurca cu ale celorlalti.



Acestea fiind spuse, va doresc o vara splendida plina de momente romantice si de neuitat! Spor la distractie :)



Home Design Boutique