duminică, septembrie 21

Intrare nisipoasa in piscina

Plecand de la draguta idee ca toti ne bucuram de o casuta cocheta cu piscina, am pornit la drum cu subiectul de azi :). Poate ca nu avem chiar toti piscina, dar daca ar trebui sa construim una, macar sa nu semene cu tot ce am vazut pana acum. Diferenta pe care vi-o propun nu vine atat de mult din forma piscinei, ci din cat de mult se apropie aceasta de elementele naturale. Poate nu veti avea chiar oceanul in miniatura, dar un lacusor mititel ar fi nemaipomenit.
Astfel, transformarea din piscina clasica intr-un mic lac infiripat fix in curtea noastra incepe cu intrarea in piscina. Daca renuntati la treptele sau chiar trambulina atat de des intalnite si alegeti o intrare lina si nisipoasa, efectul este deja creat. Cateva pietre asezate de jur imprejur si bineinteles, vegetatie din plin si ati obtinut un crampei de natura chiar la voi acasa. Spor la visat, calculat si realizat! :)





Home Design Boutique


duminică, septembrie 7

Suport prosoape

Cu ceva vreme in urma am admirat impreuna cateva idei inspirate despre cum poti aseza prosoapele astfel incat sa dea o nota interesanta baii sau bucatariei respective. Daca vreti sa va reamintiti, click aici. De atunci am pus o parte dintre ele in aplicare si am mai intalnit cateva idei cel putin la fel de bune. Pentru ca renovatul baii este un subiect care nu imi da pace zilele acestea, voi lasa bucataria pentru alta data.

Sa incepem! In primul rand, alegem culorile :). Fie ca ne dorim un ton vesel sau mai degraba culori neutre, inlocuirea barei de aluminiu este mandatorie.


Daca suntem in faza de constructie, atunci ne putem uita la peretele care separa cabina de dus de restul baii si incorpora acolo un set de rafturi numai bune pentru prosoape. Mergem mai departe cu constructia si, pentru un plus de originalitate si neconventional, taiem partea din spate a doua scaune, le montam in perete si avem un suport de prosoape inspirat :).


Va povesteam la un moment dat ca o banala scara, pe care o foloseati pentru zugravit de exemplu, poate deveni un accesoriu interesant de decor. Mai multe despre acest subiect aici. Acest lucru se aplica si in cazul subiectului nostru. De asemenea, pentru hartia igienica, un cos de rachita suspendat pe perete completeaza perfect imaginea.

Pentru ca tot am ajuns la subiectul hartiei igienice, iata inca o idee draguta pentru asezarea acesteia in baie.


Pentru ca suntem in aceasta zona, haideti sa ne uitam si la un suport interesant pentru prosoapele de hartie. Elegant, mascat si complet integrat in decor.

Daca totusi nu sunteti in fata de constructie, cea mai facila varianta de pus in practica este pastrarea barei de metal clasice si realizarea suportului chiar din prosoape.



In concluzie, va doresc sa gasiti ideea cea mai potrivita si sa o puneti in aplicare. Pe scurt, spor la decorat! :)



Home Design Boutique