duminică, februarie 1

Fototapet

Plecand de la stickerele de perete cu schite, imagini si texte motivationale, pana chiar la varianta lor cea mai recenta, 3D, mai este doar un pas pana la stickerul suprem, fototapetul! In acest moment este un subiect care ma fascineaza, ceea ce ma sperie un pic dat fiind ca de la aparitia stickerelor n-am ratat aproape nici o camera....

Dar, sa vedem cateva modele care m-au convins pe loc. Chiar daca va ganditi ca uneori camera este prea mica, iar un fototapet ar incarca si mai mult spatiu, dati-mi voie sa va contrazic. Un fototapet ales cu grija, poate da iluzia de adancime camerei.

Singurul secret: cat mai putina mobila pe acel perete, pentru ca altfel nu il veti mai putea admira in intreaga splendoare. Si, credeti-ma veti vrea sa il admirati din toate unghiurile :).


In plus, (da, bine, era si un al doilea secret!) incercati sa potriviti culorile mobiei cat mai natural cu cele din peisajul ales.



De cele mai multe ori avem tendinta sa asezam o canapea cu spatele la peretele cu pricina. Daca vreti totusi sa puteti admira insa peisajul minuntat din spate, este cazul sa alegeti un alt tip de mobila si o alta asezare.





Dar sa iesim din zona sufrageriei si sa vedem cum arata fototapetul in dormitor. Va puteti imagina cum este somnul intr-o asemenea camera? :)



Spor la decorat!

Home Design Boutique