vineri, august 24

Ghivece

Tuturor cred ca ne plac florile. Nu atat de mult sa le udam, ingrijim sau sa lasam cheia la vecin pentru a veni sa le ude cand suntem in concediu, dar, intr-o masura oarecare, cu totii ne oprim in loc la un moment dat in fata unui flori. Si uite asa am ajuns la subiectul postarii: oricat de frumoase florile, nu merita si ele un "vesmant" interesant? Asa ca, azi vorbim despre ghivece.

Gasiti mai jos cateva idei care mi-au placut foarte tare. Ghivece amuzante, altele elegante, sobre nu prea, astfel incat cred ca este imposibil sa nu gasiti ceva pe placul vostru. Si, pentru ca florile se ofera cel mai des cadou, incepem cu un ghiveci personalizat! :) Mai departe, distractie placuta in alegerea modelului favorit!










Pentru cei care nu concep sa serveasca masa fara sa aibe in fata o vaza plina cu flori, va propun varianta de mai jos. Nu numai ca planutele vor rezista mult mai multa vreme, dar nici nu mai trebuie sa va preocupati sa aduceti mereu vaza pe masa.


In incheiere, va arat ghiveciul care mi-a placut cel mai mult dintre toate. Ma gandesc ca poate nu stati prea mult pe acasa astfel incat sa va bucurati pe deplin de planutele pe care le aveti la geam. In felul acesta purtati  cu voi un mic exemplar peste tot pe unde mergeti :).


Decorati, decorati, decorati! :)

Home Design Boutique

Niciun comentariu: