duminică, aprilie 1

Decorare living

Poate va ganditi sa schimbati ceva in living-ul vostru fara sa stiti exact ce anume, doar cat sa dati un alt aer camerei...Prin urmare, vreau sa va arat cateva idei de decor care mi-au smuls repejor un zambet si pe care mi le-as dori oricand aplicate in casa mea :). Daca va plac si voua, cu atat mai bine!

Culoarea galbena insenineaza intotdeauna o camera, fie ca ati ales sa zugraviti peretii in aceasta culoare, fie ca o vedeti mai potrivita pentru mobila. Ce imi place cel mai mult este ca, in felul acesta, camera pare muult mai luminoasa. Este imposibil sa nu iti dea o stare mai buna de spirit!



Ne putem juca cu paleta de culori cum vrem. Putem sa ne alegem culoarea favorita si sa bazam intreg decorul pe o combinatie intre alb si acea culoare, cu care sa fim dispusi sa traim o perioada oarecare de timp...


...sau, daca nu ne putem decide la o singura nuanta, putem alege o varianta bicolora, plus alb! Cel mai interesant mi se pare sa coloram peretii in ambele culori alese pe care apoi sa le alternam si in elementele de mobilier.


Daca nici bicolorul nu este de ajuns, alegem toata paleta ..si ne facem de cap complet cu ea! :) Nimic nu se asorteaza cu nimic, dar totul e atat de cald si de primitor!



Nu numai ca ne putem juca foarte bine cu paleta de culori, dar putem combina si modele, care sa se regaseasca atat pe pereti cat si in tapiteria mobilei.



Un alt element care mi se pare ca da un aer foarte chic livingului si care nu are cum sa dea gres este nisa in perete. Daca o si zugravim in interior intr-o culoare vesela, o luminam si o folosim ca raft de expunere a unor obiecte originale, efectul este foarte dragut.


Nisa poate deveni cu atat mai interesanta cu cat in prelungirea ei asezam un tablou cu exact aceeasi forma si dimensiune ca si aceasta.



Ca tot vorbim despre modificari ale peretilor, ce spuneti de un tavan fals? Unul cu model care replica forma   unuia dintre acesoriile din casa, in imaginea de mai jos a tablourilor, in imaginea de si mai jos, a covorului :). Puteti alege insa orice alt accesoriu care vi se pare mai interesant.


In aceeasi directie, a modifcarii peretilor, va propun si ideea unei arcade. Da intotdeauna un plus de eleganta si de romantism camerei.


Daca privelistea va permite, va propun darmarea in totalitate a peretelui si construirea unei ferestre gigant asupra lumii.


Din nou, daca asezarea va permite, puteti sa renuntati cu totul la peretele despre care vorbeam si sa creati o comunicare foarte naturala cu exteriorul.



Daca locuiti intr-una din casele acela cu tavan inalt, va propun o modificare conform imaginii de mai jos. O scara simpla in lateral si obtinem un spatiu in plus de relaxare, nu foarte mare, dar foarte cochet, perfect cat sa acomodeze o canapea si cateva plante.


Am incheiat cu peretii si modificarea lor, trecem la accesorii. Ceea ce poate scoate un living complet din anonimat este una sau... mai multe lustre deosebite. 


Daca tot suntem la capitolul accesorii, va mai propun si un fotoliu ..suspendat. Sunt sigura ca este primul lucru pe care il veti remarca cand intrati intr-un living.


Gasiti-va accesoriul care va reprezinta cel mai bine si construiti intregul living in jurul sau.

Spuneam la inceputul postarii ca prin redecorarea livingului incercam sa ii schimbam aerul, senzatia pe care ne-o transmite. Imi doresc de multa vreme sa am o camera care sa imi dea senzatia de vacanta, relaxare intr-o zona cu mult soare si cu marea alaturi. Mi se pare ca decorurile de mai jos sunt exact genul despre care vorbeam. Este spatiul unde ma vad venind dupa ore lungi la birou :).







In incheiere, va doresc sa gasiti exact decorul care sa va binedispuna, sa va relaxeze si sa faca din casuta voastra cel mai frumos loc de pe pamant :).



Niciun comentariu: