vineri, mai 17

Stickere pentru pereti

Prima postare de pe blog a avut ca subiect stickerele de perete. Ma uitam cat de mult s-a diversificat oferta fata de acum un an si jumatate si cat de multe firme distribuie in prezent acest tip de stickere ee pot avea un efect deosebit daca sunt aplicate in combinatia si contextul potrivit. Avantajul ce cel mai mare este ca pot fi aplicate foarte usor pe perete. Necesita doar un plus de atentie si un pic de gandire legat de ce si unde lipim :).

Pentru ca efectul sa fie intradevar unul deosebit ajuta mult daca in loc de perete alb-sticker colorat alegem fix pe dos, perete colorat-sticker alb. 



O alta optiune este sa lasam peretele intr-o nuanta deschisa pe care aplicam un sticker pe negru, iar apoi sa coloram peretii care il incadreaza.


Intrebarea care se pune este insa de ce sa ne limitam numai la pereti? Iata cateva idei pentru tavanul livingului sau al dormitorului. Un mod inedit de a incadra lustra si de a-i da un plus de farmec.


 Depinde numai de voi cat de departe va propuneti sa mergeti cu decoratul casei si cu dimensiunea stickerelor. Modelul de mai jos insa, oricat de greu de aplicat, merita tot efortul. Cateva surse de lumina inteligent asezate ii dau un plus de realism.


Daca totusi vi se pare greu sa petreceti atata timp cu mainile in sus cocotati pe o scara, va propun o varianta mult mai usor de pus in practica: ne mutam atentia asupra podelei :).


Tot la capitolul podea intra si scarile. Treptele sunt perfecte pentru a acomoda cateva stickere cu mesaj! Depinde de voi ce mesaj vreti sa transmiteti :)


Daca vi se pare totusi o miscare prea indrazneata si nu vreti sa interveniti cu nici o modificare asupra peretilor, fiti fara grija, puteti sa va bucurati de frumusetea stickerelor pe alte suprafete, gen usile de la dulap. Cand va plictisiti de ele se vor putea scoate extrem de usor de pe oglinda fara sa lase nici un fel de urma.


Important este doar sa gasiti varianta cea mai potrivita pentru voi, care v-ar infrumuseta casa si sufletul si apoi, doar sa va bucurati de ele. In incheiere, va arat si modelul care mie mi-a placut cel mai mult: un sticker de vara pentru bucatarie, plasat pe un panou pe perete.



Spor la decorat!

Home Design Boutique




Niciun comentariu: