sâmbătă, iulie 19

O oaza de liniste

Da, cam asa arata in mintea mea casuta de vis! In mijlocul unei oaze de verdeata, cu multe flori pline de culoare. Nu, nu este cazul sa incepem o discutie despre cum si cine deszapezeste si de ce casuta nu are o terasa cimentata pentru a preveni inundatiile...in visul meu nu ninge, nu ploua, e mereu soare si florile supravietuiesc fara probleme chiar si fara ingrijire! Acum ca am lamurit, sa trecem mai departe :)


Ca tot vorbim de vise, in inchipuirea mea, gradina trebuie sa aibe zona de relaxare amenajata cu scaune, bancute leagane sau ce mai vreti voi nu foarte la vedere, ci ar trebui sa fie un spatiu relativ intim unde sa ajungi urmand o carare serpuita..cel putin asa era in povesti!


Daca natura are planurile ei si copaceii din jur nu sunt tocmai perfect simetrici, nu inlaturati toate aceste iesiri din "plan", ci mai bine evidentiati-le si construiti in jurul lor transformandu-le in punct de interes.


Ce mi se pare interesant este ca orice lucru aparent banal poate fi transformat in ceva dragut, usor neobisnuit, suficient cat sa te determine sa intorci privirea si sa te minunezi un pic. Un exemplu ar fi niste pietre banale pe care le pictam in dungi. Deja vor aparea intrebari si subiecte de discutie printre invitati: sunt oua gigantice, sa fie perne sau altceva?


Ramanem tot in zona pietrelor pe care cu siguranta le gasim din plin in orice gradina. In loc sa le indepartam, putem sa ne folosim imaginatia si, fara sa fie nevoie de prea multa indemanare, sa le transformam intr-un tablou deosebit de dragut, ca in exemplul de mai jos.



Posibil sa nu fiti neaparat genul care asociaza ideea de gradina, curte cu multe animale. Va inteleg, efortul este semnificativ si nu intotdeauna sunetul unei ferme este si relaxant pentru toata lumea. Va propun insa un mic decor tare dragut care va va duce macar cu gandul in acea directie.


In aceasta nota, va doresc sa va bucurati de gradina visurilor voastre care sa va ofere in zilele calduroase de vara ce vor urma, racoare si multa relaxare.




Cu drag, 
Home Design Boutique



Niciun comentariu: