sâmbătă, decembrie 6

Xmas morning

Tropaind cu drag si spor a venit peste noi cea mai frumoasa parte a anului, decembrie. Zile libere, decoratiuni in tot orasul, ganduri bune pentru cei din jur, cadouri alese cu grija..ce altceva iti mai poti dori? Daca ar fi sa aleg insa cea mai frumoasa zi din an este dimineata zilei de Craciun. Bradutul licareste vesel si supravegheza mandru tare cadourile care il inconjoara :)

Urmeaza masa alaturi de toti cei carora le-am dus dorul tot anul, rasete si voie buna care se revarsa din toate colturile casei. Asa ca, haideti sa ne bucuram de cateva idei simple dar extrem de frumoase pentru ca aceasta zi speciala sa fie insotita de un plus de uimire si surpriza pentru cei care va vor fi alaturi.



Cativa ciorapei in care introducem tacamurile. Ce poate fi mai usor. Inveseleste pe data toata masa si se leaga perfect de restul decorului de sezon :).
Daca dati dovada de ceva mai multa indemanare decat ma pot eu lauda ca detin, puteti merge la nivelul urmator, cel al servetelor impaturite sub forma de brad. Da, stiu, este descris mai jos pas cu pas ce e de facut, dar tot nu pot promite ca as reusi din prima :) Rezultatul insa merita un pic de exercitiu!



Pentru ca la orice petrecere e bine de stiut unde sta fiecare, solutia de mai jos mi se pare extrem de delicata si usor de pus in practica. Oricum la montarea bradului s-au desprins cateva crengute , este locul perfect sa le dati o utilitate.



Cu un pic mai multa atentie si straduinta, varianta urmatoare mi se pare de mare efect. Cateva conuri de brad lasate sa coboare pe marginea mesei ofera scuza perfecta pentru o plimbare in parc, bine echipati cu manusi in cautarea conurilor necesare :).



Daca insa vi se pare prea complicat toata treaba asta cu decorul si nu vreti sa iesiti afara la zapada in cautare de conuri si alte obiecte asemenea, dar vreti sa aveti macar un spatiu care sa duca cu gandul la sarbatoarea de fata, aranjati rapid 2 farfurii, un morcov si doua masline in forma de mai jos si efectul este garantat.





Daca masa este asezata si toate decoratiunile la locul lor, asigurati-va ca si preparatele imprumuta ceva din frumusetea sezonului. Cateva betisoare dulci in culorile Craciunului si desertul este gata decorat :)





Nu uitati insa ca sarbatorile si decoratiunile incep de la usa :) astfel incat, daca vreti sa va inspirati, aveti aici o gramada de idei nastrusnice si simpatice pentru aceasta perioada: Decor usa intrare


Sarbatori Frumoase!
Home Design Boutique



Niciun comentariu: