vineri, martie 6

Balconase

Sunt fascinata de balcoanele mici si cochet amenajate, un spatiu perfect de recreere dupa o zi lunga sau pentru a petrece o dimineata calduta la micul dejun. Tot ce va trebuie este o masuta si 1-2 scaune si un strop de verdeata. In rest, totul este optional :)


In incercarea de a avea un plus de verdeata care sa inveseleasca locul, pe langa clasicele ghivece, puteti incerca o mocheta care imita iarba. Aaa, si am uitat sa va spun, trebuie sa aranjati in asa fel incat sa fie soare :). Oricat de frumos decorati, daca e innorat afara, s-a cam stricat magia :). 


Daca picioarele dvs nu suporta alta atingere decat a mochetei pufoase, putem sa incercam si varianta aceasta. In rest, zugraviti totul in verde pentru a pastra senzatia de exterior.


Daca totusi visul vostru nu este sa serviti micul dejun in aer liber sau sa va bucurati de un pahar de vin bun la apus de soare, puteti oricand sa abordati un decor mai ....sportiv!


Nu fiti egoisti si nu va ganditi exclusiv la propria bucurie. Pe langa ceea ce puteti admira in interiorul balconului, oferiti si vecinilor o priveliste frumoasa pe care sa o admire de la balcoanele lor.



Va las sa va gasiti inspiratia pentru decorat. Spor!

Cu drag,
Home Design Boutique

Niciun comentariu: