sâmbătă, octombrie 26

Decoratiuni

Nu cu multa vreme in urma dezbateam subiectul perdelelor (subiect care a ramas pana acum in topul preferintelor voastre), iar acum a venit vremea ca alaturi de perdelele noastre superbe sa asezam ceva la fel de inspirat si atragator si pe pervazul ferestrei.

Cel mai adesea, ne folosim de flori, in diverse forme si modele de vaze (daca doriti un plus de inspiratie in a alege/crea cele mai interesante vaze te invit sa dai un click aici) pentru a lumina si inveseli pervazul ferestrei.



O alta varianta foarte la indemana este decorarea pervazului in functie de anotimp sau de sarbatorile care se succed de-a lungul anului. Halloween-ul este una dintre sarbatorile care incepe sa castige in ultimul timp tot mai mult teren si la noi. Iata cateva exemple de decoratii inspirate pe care le puteti folosi.




O alternativa la cele de mai sus sunt decoratiunile originale care nu au nici o legatura cu sarbatorile sau cu anotimpurile, modele care surprind si completeaza frumos designul casei. Pentru inceput va propun o decoratiune formata din borcane pline cu nasturi. V-am spus de la inceput ca vorbim despre originalitate :)


Daca nu aveti nici un ac prin casa sau vreun fir de ata, iar nasturii nu va pasioneaza de fel, va propun o alta optiune careia va va fi greu sa ii rezistati. E adevarat ca obiectele nu vor rezista mult pe pervazul ferestrei, dar consumatorii vor fi incantati.


Vi s-a intamplat ca in timpul unei plimbari prin parc sa adunati pietricelele cele mai frumoase si uniform slefuite, iar ajunsi acasa nu prea le-ati mai gasit locul unde sa le pastrati? O alternativa frumoasa ar fi sa le asezati pe pervaz.


Pana acum ne-am uitat doar la pervazele livingurilor sau, cel mult, ale dormitoarelor. Nu ar trebui sa pierdem din vedere nici pervazul bucatariei. Chiar daca aceasta nu este neaparat un spatiu de relaxare, ci mai degraba un spatiu unde gospodarim de zor, cele cateva clipe in care ridicam privirea si decoratiunea asezata pe pervaz ne starneste un zambet, mi se pare suficient :).


Acelasi lucru se aplica si pentru camera de baie. Daca aveti norocul sa va bucurati de o fereastra plasata in dreptul chiuvetei este pacat sa nu o tratati ca atare :).



Pana la urmatoarea postare, va doresc spor si inspiratie la decorat! :)

Home Design Boutique


Niciun comentariu: