joi, martie 7

His & Hers

Nu stiu daca faceti parte din unul dintre acele cupluri care fac totul impreuna sau, din contra, va certati non stop pe spatiu, pe lucruri si orice altceva ce trebuie impartit. Daca inclinati mai mult catre a doua varianta, am o veste buna pentru voi: puteti evita orice motiv de cearta prin delimitarea clara a proprietatilor fiecaruia. Iata cateva idei :).

Incepem din baie. Fie ca personalizati prosoapele astfel incat sa nu mai aiba nimeni nici o indoiala privind care cui apartine, fie alegeti calea mai scurta si inscriptionati suporturile pe care atarnati prosoapele.





 Ne mutam in dormitor, unde renuntam la noptierele identice, achizitionate in set de cate doua, si alegem pentru fiecare parte a patului decorul si mobilierul care ne reprezinta pe fiecare. In felul nimeni nu va uita care este partea sa de pat.


Daca totusi vreti sa nu fiti prea subtili si sa evitati orice confuzie, va propun o modalitate mai directa de abordare a subiectului.




Si daca tot am ajuns in dormitor, poate ar fi bine sa mai asiguram cateva lucruri...



Acum ca ne-am facut si somnul de frumusete si soarele e sus, hat, pe cer, haideti sa luam micul dejun. Nici aici lucrurile nu sunt chiar asa de simple, si , cum nu vrem sa ne luam la harta de dimineata, trebuie sa clarificam si aici ce si cui apartine.



Spor la ..impartit! :)

Home Design Boutique


Niciun comentariu: