vineri, ianuarie 25

Handmade decor

Care este cel mai mic obiect din casa voastra, pe care il detineti in cele mai multe exemplare? Stiu ca puteti ghici repede, asa ca nu va mai duc cu vorba, ci va dau raspunsul imediat: clestele de rufe. De ce m-am gasit tocmai acum sa il aduc in discutie si ce legatura poate avea acesta cu designul interior? Ei bine, micutul asta are cateva talente nestiute de demonstrat. 

Pentru inceput putem sa personalizam clestisorii de rufe, fie lipind pe acestia materiale in culori si modele vesele, dupa bunul plac al fiecaruia, fie inscriptionand mesaje cu intelesuri ascunse. Sfoara de rufe nu va mai fi la fel! :)


http://pinterest.com/pin/39547302947326971/


Scopul nu este numai de a gasi modalitati de a obtine clestisori de rufe cat mai interesanti, ci si de a-i folosi apoi pentru obtinerea altor obiecte de mobilier. V-ati gandit vreodata ca ati putea folosi clestisorii pe post de cuier si inca unul foarte original? Isi gaseste la fel de bine locul in bucatarie pentru prosoape sau in baie pentru halatele de vara.




Aveti nevoie rapid de cateva lumanari romantice sau de un ghiveci simpatic? Nimic mai simplu, tot clestisorii de rufe va scot din necaz :) Procesul de confectionare nici macar nu necesita prea mult timp sau indemanare, iar rezultatul este cat se poate de reusit.


Aveti o oglinda simpla fara rama si putin timp la dispozitie? Alegeti o parte din clestii care stau nefolositi prin dulap si confectionati cat se poate de simplu o rama pentru aceasta.




Pentru ca m-am decis sa va conving sa priviti banalii clestisori de rufe cu alti ochi data viitoare cand veti avea rufe de pus la uscat, incheiem intr-un ton romantic: marturii pentru nunta. Stiu, la asta chiar nu va asteptati, dar uitati doar ce haiosi sunt cei doi miri pupaciosi obtinuti dintr-un singur cleste :)


Spor la confectionat! Iar daca opera obtinuta vi se pare reusita, abia astept sa mi-o trimiteti aici si sa o admiram cu totii :)

Home Design Boutique


Niciun comentariu: