miercuri, ianuarie 30

Huse scaune

Daca aveti prin casa unul sau mai multe scaune din lemn peste care a trecut timpul si si-a lasat din plin urmele, postarea aceasta este pentru voi :). Nu am abordat pana acum subiectul restaurarilor si cum putem sa transformam un obiect vechi intr-unul cat mai chic, dar ideile de mai jos m-au convins pe deplin.

Recunosc ca scriu postarea aceasta tragand cu privirea in spre dulap si cu gandul la tot felul de materiale pe care le-am vazut in drumurile mele prin oras. Planul este pe jumatate facut, dar, inainte sa pornesc la drum in cautarea celor mai potrivite tesaturi pentru proiectul meu, vreau sa va arat un pic despre ce e vorba.

Lesliefehling.com
Poate nu sunteti inca pregatiti pentru confectionarea unor huse dragalase, ci mai degraba preferati sa le achitionati de-a gata, dupa ce altcineva si-a macinat mintea cu ce culori sa potriveasca si mainile pana a realizat frumosul produs. Daca faceti parte din aceasta categorie, iata un exemplu mai jos, gata confectionat, numai bun de cumparat. Pretul? 883 dolari! Si daca nu ma credeti, intrati pe site-ul Thomasville. 
Ce spuneti, confectionam ceva singurei? :)






Ca sa ne facem planul ar trebui sa alegem mai intai tipul de material pe care urmeaza sa il folosim, in functie de decorul camerei in care vom aseza scaunelul. Fie ca mergem pe bucati de bumbac cu imprimeuri diferite, fie ca alegem un voal delicat roz, potrivit pentru o printesa, pe care il folosim pentru a imbraca un scaun complet roz, rezultatul va fi sigur unul foarte dragalas.
























Daca tot ati prins curaj si indemanare, va propun sa ne extindem si sa imbracam nu doar scaunele mai mici sau mai mari, ci si masuta din fata lor :).



Home Design Boutique

Niciun comentariu: