duminică, decembrie 21

Decor de Craciun

De obicei cand te gandesti la decorul de Craciun, invariabil te gandesti la culoarea rosie. Postarea de mai jos este pentru cei care nu indragesc o culoare atat de puternica si prefera mai degraba tonurile neutre. Prin urmare, fiti fara grija, se poate si altfel decat sa inrositi toata casa in aceasta perioada si totusi sa aveti parte din plin de atmosfera de Craciun :)


Secretul sta in decoratiuni. Nu uitati ca decembrie inseamna nameti de zapada si alb cat vezi cu ochii. Asa ca cerul albastru si fulgii de nea n-au nici un pic de pigment rosu si cu toate acestea pot crea o atmosfera minunata daca le aduceti in dormitor.


Un decor superb pentru dormitorul tau fara pic de rosu, dar cel putin la fel de ..Craciunesc :) Nu lipseste nimic: nici bradul, nici ciorapeii pregatiti pentru cadouri si nici patura groasa pregatita pentru un film bun si o placinta mancata in pat :)


Daca nu aveti timp pentru o decorare de sezon ca la carte, puteti sa va limitati la alegerea unui singur element care sa schimbe cu totul atmosfera camerei. Avantaj: in ianuarie este usor de strans si depozitat :)


Mergand pe aceeasi idee, puteti folosi un sistem simplu de iluminat alaturi de o perdea de fulgi de nea care sa completeze decorul. Din nou, fara pic de rosu :)


Daca indragiti mai degraba tonurile de albastru, acum este momentul sa le folositi. Atentie insa, ca in combinatie cu mult alb efectul este mai degraba de rece si inghet decat de sarbatoare calda. Un pic mai multe nunate de pamant salveaza insa situatia, ca in imaginea 2 de mai sus.




In concluzie, va doresc sa aveti parte de niste sarbatori absolut minunate, calde si pline de bucurii, in orice culoare va doriti sa le simtiti :)

Sarbatori Frumoase
Home Design Boutique



Niciun comentariu: