joi, decembrie 11

Decoratiuni de Craciun

Ca sa nu avem vorbe la proces, trebuie sa va spun ca ador toata perioada sarbatorilor, incluzand tot ce inseamna pregatirile pentru acestea. Pentru ca in fiecare an simt nevoia unor noi decoratiuni de Craciun pe care sa le am in casa, va ofer spre inspiratie cateva dintre modelele mele preferate. De baza sunt ciorapeii pentru cadouri si pernutele decorative, numai bune de luat in brate la un film de iarna. Si nu, nu ma refer la Singur Acasa!

Asa ca, daca cautati un magazin cu o oferta bogata in decoratiuni pentru sarbatori, care mai de care mai dragute si mai inspirate, va recomand BotanikaStudio.




Chiar daca atunci cand vorbim despre decoratiunile de Craciun ne gandim automat la cel mai aprins rosu care exista, priviti doar cat de delicate si deosebit de frumoase sunt decoratiunile pe tonuri neutre.




Simple, dar de efect, mai ales daca gasiti un loc inedit pentru a le aseza anul acesta. Aceleasi decoratiuni care anul trecut impodobeau bradul isi pot gasi acum locul pe perete sau pe o crenguta stilizata. Depinde doar de inspiratia voastra. 



Si bradul poate beneficia de atentia voastra si de un inlocuitor al globului clasic. Un sirag de flori intr-o culoare neutra si conuri stilizate sunt suficiente sa transforme bradutul intr-unul deosebit, admirat de toti cei care va trec pragul in perioada aceasta a anului.




In concluzie, va doresc spor la decorat si voie buna, amestecate cu un strop de inspiratie si o ciocolata calda :)

Sarbatori Frumoase!
Home Design Boutique




Niciun comentariu: