marți, ianuarie 17

Covorase de intrare

Stiu, am tot vorbit despre accesorii care tin de casa, de pereti, de podele si de ce mai vreti voi. Dar hai sa ne dam un pas in spate - doar daca nu credeti ca asta v-ar aduce ghinion, bineinteles! - si sa ne uitam un pic la intrare. Acel mic mic accesoriu neinsemnat, pe care obisnuim, cei mai politicosi dintre noi, sa ne stergem pe picioare inainte de a patrunde in casa: covorasul de la intrare! 

Nu e magazin pe lumea asta care sa vanda astfel de covorase si sa nu aibe modelul cu animalute, care mai de care mai dragalas si surprins in posturi amuzante, corect? 






Pot sa inteleg de ce ati avea anumite retineri sa va stergeti talpile cizmelor pe fata unei vacute ...albe, dar ganditi-va ca nu degeaba e ea tip Fulga, plina de pete. Nici nu o sa mai stiti dupa o vreme care sunt petele initiale si care cele...dobandite! :)







Covorasul de la intrare mi se pare foarte util, si nu doar pentru modul sau de folosire de baza, ci il vad pe cale sa devina ... un nou Facebook, o modalitate de relationare, chiar daca pe langa clasicele Bine Ati Venit, in toate limbile pamantului, mesajele pot fi mai putin prietenoase! :)






Nu insist, dar variantele in acest sens sunt cu adevarat foarte numeroase :))

Prima data cand am vrut sa schimb inodorul si incolorul petic de covor din fata usii de la intrare..care pana atunci nu mai era deja nici incolor, nici inodor, mi s-a servit imediat replica: si daca ti-l fura? E adevarat, e micutul expus, singur singurel pe timp de noapte...asa incat, tot mai des vad lume miloasa sau pur si simplu, o noua abordare, covorasul de interior, replica covorasului din fata usii!


Si, daca tot l-am adus pe micut in siguranta, in spatele usii, macar sa dam frau liber imaginatiei. Vi-l prezint pe favoritul meu, covorul cu papuci!


Poate nu avem un catel simpatic si credincios care sa ne astepte la usa cu papucii, dar putem oricand sa ne luam un covoras de intrare cu papuci incorporati. Nici macar nu trebuie plimbat de trei ori pe zi! Vi se pare prea futurist? Intrebarea mea e alta, unde gasim masura papucilor, ca sa nu ii incurcam cu ai celorlalti locuitori ai casei? :)


Poate vreti totusi ca peticul de covor sa imprumute ceva din natura de afara. Nu stiu cat de multa aderenta va va oferi pentru stersul picioarelor, dar pana la urma vorbim despre design, nu numai despre utilitate :)




Bine, fie, nu pot ignora utilitatea cu totul, va propun si o varianta cu aderenta marita, aspect si inspiratie naturala. Cu acest covoras va veti simti ...ca in parc! Atentie insa, e voie sa calcati iarba! :)


Daca vi se pare ca presupune prea multa ingrijire gazonul de mai sus, putem oricand sa mergem pe o varianta mult mai clasica, cu ingrijire minima oferita de masina de spalat.




Acum, ca ma uit la florile astea, ma gandesc ca, pe cat sunt de frumase si de vesele, pe atat de nepotrivite pe timp de iarna. Foarte bine daca sunteti dispusi sa aveti cateva modele pentru fiecare anotimp, dar parca totusi ar fi prea mult. Mai degraba mergem pe varianta cu doua fete!



Colectia pentru toamna-vara la dispozitia dumneavoastra! :)

Pentru ca bietul covoras de intrare nu mai e ce a fost, si pentru ca poate fi un accesoriu atat de sic si inovator in casa noastra, va propun un model care pe mine m-a cucerit din prima clipa. E adevarat ca te trimite direct la bucatarie cu pofta de omleta, dar..eu una imi asum riscul! :)



Pentru ca modelul de mai sus este de un alb imaculat, si sigur imi veti spune ca: "design, design, dar pana cand?", vinovatia ma obliga sa va propun un model cu nota 10 din 10 pentru utilitate: covorul cu alarma. 

Nu cred ca exista un ceas mai eficient de atat, mai ales ca nu se opreste din sunat pana nu coborati cu picioarele din pat!











Pentru ca tot v-am condus incet incet de la intrarea in casa pana la picioarele patului, va urez Noapte Buna si covorase cat mai primitoare!












Niciun comentariu: